Mastervolt accu

Check je accu met een app!

19 maart 2018

Lithium Ion technologie heeft veel voordelen boven loodzuur. Zo bespaart de MLI-E van Mastervolt tot wel 70 % op volume en gewicht, is de accu in minder dan een uur geladen, en kan 5000 diepe cycli ondergaan zonder schade – tien keer meer dan vergelijkbare loodzuuraccu’s.

De MLI-E wordt geleverd met een geïntegreerd accumanagementsysteem inclusief automatische veiligheidsschakelaar, om de accu te beschermen tegen diepe ontlading, overlading en oververhitting. Omdat er geen extern veiligheidsrelais nodig is, is de accu makkelijk te installeren. En dankzij de waterdichte plastic behuizing, kan de MLI-E de meeste loodzuuraccu’s eenvoudig vervangen.

De MLI-E is ook uitgerust met geïntegreerde accumonitoring voor statusinformatie als stroom, spanning, temperatuur, laadstatus en resterende tijd. De CAN-communicatie zorgt voor een naadloze integratie met Mastervolt producten (via de EasyView 5) of andere elektrische componenten in het energiesysteem. Daarnaast biedt de accu praktische monitoring via Bluetooth, en geven LED indicatoren de huidige stand van de accu weer.

  • Compact, efficiënt, onderhoudsvrij en eenvoudig te installeren
  • Volledig geladen in minder dan een uur
  • Geïntegreerde accumonitoring
  • CAN communicatie voor geautomatiseerde, intelligente systeemintegratie.
  • Monitoring via Bluetooth app!

Lees verder bij Mastervolt