Checklist jacht schilderen, antifouling en jachtlak

Jachtschilder, antifouling of spuiten van uw boot?

Jachtschilder voor boot verven, boot schilderen of spuiten? Het aanbrengen van antifouling op onderschip? Benieuwd naar de kosten? Bent u op zoek naar een betrouwbare jachtschilder voor het verven, schilderen of spuiten van uw boot? Wilt u antifouling laten aanbrengen op het onderwaterschip? Bent uw benieuwd naar de kosten? Plaats gratis en vrijblijvend een zoekopdracht online. Hieronder vindt u voorbeelden van opdrachten die eerder geplaatst werden op Scheepsvakman.nl.

Motorboot binnen en buiten spuiten

Label: jachtschilder, spuiten. Spuiten Motorboot, binnen en buiten, wordt gestript en eventueel geschuurd aangeleverd. Graag aparte prijsopgaves voor spuiten, schuren , en spuiten en schuren.

Onderkant boot helemaal behandelen

Label: jachtschilder, schilderen en verven boot, antifouling.Graag de boot van onder schuren, en lakken (antifouling) erop, zodat we er weer jaren mee kunnen varen.

Schilderen dek 30 voet zeiljacht

Label: jachtschilder, schilderen en verven dek

Lak en schilderwerk door jachtschilder

Label: jachtschilder, schilderen en verven boot. Schuren en 2 x lakken va de mahoniehouten opbouw en stootranden met vernis. het met 2 componenten verf lakken van het witte kajuitdak en de binnenkant van de bak voor de kap.

Schilderen stalen jacht van 7.80m

Label: jachtschilder, schilderen en verven boot, antifouling. Wij willen een stalen jacht opnieuw laten verven tot aan het gangboord. Dus verven en antifouling etc. Het schip is 7.80 m. lang en 3m breed.

Dek, kajuit en kuip schilderen van polyester boot

Label: jachtschilder, schilderen en verven boot, antifouling. De victoire 26 is een oudje, maar is technisch goed. De bovenkant van het schip (7.80X2.50) is smoezelig en dof. Bovendien her en der wat scheurtjes. Het mastdekje is niet heel goed. Een vakkundige verf- of spuitbeurt door een jachtschilder zou de boot goed doen (en de eigenaar uiteraard ook). De romp hoeft niet! Graag zou ik de winterberging en het verven willen combineren. Al het beslag e.d. zou ik er zelf af kunnen halen. Het zou dan mooi zijn, dat de boot 1 maart 2011 klaar is om vervolgens weer op te bouwen. Spuiten boot door jachtschilder Label: jachtschilder, schilderen en verven boot. Zou mijn boot willen laten spuiten. Graag prijs als volgt: 1) onderwaterschip + rondom 2) Onderwaterschip + rondom + dek

Schilderen bovenschip, mast en giek

Label: jachtschilder, schilderen en verven boot. Er zouden diverse schuur en schilder klussen moeten worden uitgevoerd; Bovenschip; opschuren en schilderen van verroeste delen aan de reling. Bovenschip; bovenwater gedeelte moet geschuurd en geschilderd worden. Bovenschip; kleine verf werkzaamheden op houten onderdelen ( deur, schuifleuk, gedeelte kuip. Mast / giek; is van hout en zou geschuurd en geverfd moeten worden.

Dek motorboot schilderen

Label: jachtschilder, schilderen en verven boot. Dit voorjaar wil ik graag wat schilderwerk aan de dekken uit laten voeren, Ik ben op zoek naar een goede schilder die dat tegen een redelijk uurtarief voor mij zou willen doen.

Schilderen boven en onder water catamaran

Label: jachtschilder, schilderen en verven boot, antifouling. Het gaat om een zelfgebouwde catamaran. Dus twee smalle rompen hout epoxy en een tussendek is gewoon een plaat (materiaal hout met epoxy). Elke romp heeft een kleine kajuit. De verflagen kunnen blijven zitten, alleen wel goed schuren (boven) en onder idem. Hier en daar wat beschadiging wegwerken.

hellen, afspuiten en aanbrengen van antifouling motorjacht

Label: jachtschilder, schilderen en verven boot, antifouling. Wij zijn op zoek naar een werf die ons schip kan hellen, schoonspuiten en antifouling kan aanbrengen. Schip: motorjacht

opnieuw spuiten met klein herstelwerk zeilboot

Label: jachtschilder, schilderen en verven boot. Onze shetland boot 535 (lengte 5.35 mtr) wil ik graag gespoten hebben. De onderlaag is de bestaande gelgoat. Her en der wat kleine beschadigingen en wat gaatjes van schroeven ed. Ik wil de boot zowel van onderen als van boven gespoten hebben met een componenten laag met een goed primer. Bovenkant gebroken wit en de onderkant blauw. De boot gaat ieder winter onder dak en ligt hooguit van mei tot septmebr in het water. Wordt daarna schoongemaakt. Antifouling lijkt me niet echt noodzakelijk.

Schilderen sloep

Label: jachtschilder, schilderen, verven boot. Buitenkant moet geschuurd worden + geschilderd. Eventuele slechte plekken dienen te worden voorzien van glasmatten en hars. Van binnen moeten zitbanken verwijderd worden + geschilderd. Eventueel moeten er vlonders en verlichting in gemaakt worden (stelpost).

Boot schilderen

Label: jachtschilder, schilderen en verven boot, antifouling. Wij zoeken iemand die kan helpen met het schilderen van onze stalen motorboot van 9 meter. Aangezien de boot niet de nieuwste meer is moet de prijs in verhouding staan met de waarde van de boot. Algemene omschrijving probleem: Schilderwerk is niet goed meer. Schoonmaken, zo nodig roest aanpakken en schilderen van binnen en van buiten (indien meer werk nodig ter behoud van de boot: overleg).

Schilderwerk componenten lak boot

Label: jachtschilder, schilderen, verven, spuiten boot, antifouling. Schilderen van twee banden op de romp met 2componenten lak kleur groen. Open gedeelte van de kajuit schilderen wit 2 componenten lak. Is reeds deels geschuurd. Lukt mij niet het beoogde resultaat te bereiken met 2componenten lak. Geschat dat de werkzaamheden ongeveer 6 uur in beslag zullen nemen. Boot ligt op de wal in Alphen aan den Rijn.

Stralen en schilderen / spuiten vlet

Label: jachtschilder, schilderen, verven, spuiten boot. Deze stalen vlet is behandeld met een teerhoudende verf waardoor hij in de zomer afgeeft. Ik wil hem binnen en buiten helemaal kaal laten halen en opnieuw laten schilderen /spuiten. De schuit is circa 7 meter lang.

Spuiten polyester dek van kajuitzeilboot

Label: jachtschilder, schilderen, spuiten, verven boot. Dek van klein kajuitboot moet behandeld worden, m.i. spuiten.

Polyester boot, onderhoud aan onderschip

Label: jachtschilder, schilderen en verven boot, antifouling. Ik heb een 4 meter polyester kajuitboot, dat ooit een zeilbootje geweest is. De masten zijn eraf en vaar nu met bb-motor. Bootje net gekocht en heeft achterstallig onderhoud. Onderschip is groen en moet schoongemaakt + geschilderd worden / Antifouling. Bootje ligt in water net buiten centrum Amsterdam, kan ook op de kant gezet worden.

Bijwerken schilderwerk, aanbrengen antifouiling

Label: jachtschilder, schilderen en verven boot, antifouling. Verwijderen en bijwerken diverse roestplekken op daken en romp. Overschilderen looppaden en achterdek met antislipverf. Aanbrengen antifouiling en primer voor zover nodig.

Schilderen houten stuurhuis met achterdek

Motorboot binnen en buiten spuiten Spuiten Motorbootje, binnen en buiten, wordt gestript en eventueel geschuurd aangeleverd. Graag aparte prijsopgaves voor spuiten, schuren , en spuiten en schuren. Onderkant boot helemaal behandelen Graag de boot van onder schuren, en lakken (anti-fouling) erop, zodat we er weer jaren mee kunnen varen.

Schilderen dek 30 voet zeiljacht

Lak en schilderwerk door jachtschilder Schuren en 2 x lakken va de mahoniehouten opbouw en stootranden met vernis. het met 2 componenten verf lakken van het witte kajuitdak en de binnenkant van de bak voor de kap

Schilderen stalen jacht van 7.80m

Wij willen een stalen jacht opnieuw laten verven tot aan het gangboord. Dus verven en anti-fouling etc. Het schip is 7.80 m. lang en 3m breed. Dek, kajuit en kuip schilderen van polyester boot De victoire 26 is een oudje, maar is technisch goed. De bovenkant van het schip (7.80X2.50) is smoezelig en dof. Bovendien her en der wat scheurtjes. Het mastdekje is niet heel goed. Een vakkundige verf- of spuitbeurt zou de boot goed doen (en de eigenaar uiteraard ook). De romp hoeft niet! Graag zou ik de winterberging en het verven willen combineren. Al het beslag e.d. zou ik er zelf af kunnen halen. Het zou dan mooi zijn, dat de boot 1 maart 2011 klaar is om vervolgens weer op te bouwen.

Spuiten boot door jachtschilder

Zou mijn boot willen laten herspuiten. Graag prijs als volgt: 1) onderwaterschip + rondom 2) Onderwaterschip + rondom + dek De mahonie stuurhut en de achterdekken dienen geheel kaalgehaald te worden en van 5 a 8 lagen lak voorzien te worden. Schatting dat het ca een week werk is , mits kennis en ervaring met dergelijke klussen. Eventueel de houten masten en gieken optioneel eraf laten halen en ook van een nieuw systeem voorzien

Plamuren stalen kajuitzeilboot

Label: jachtschilder, schilderen en verven boot, antifouling.Wij zoeken iemand die de kale plekken op ons stalen zeilschip kan plamuren en schilderklaar maken. Het gaat om het gedeelte boven de waterlijn. De boot is al geschuurd en klaar voor de vakman. De afwerking moet goed en professioneel gebeuren. Dus graag iemand met verstand van stalen boten en plamuren.

Schuren en antifouling aanbrengen op polyester boot

Label: jachtschilder, schilderen en verven boot, antifouling. Het staartstuk schuren en zwart schilderen en onder de waterlijn in de antifouling zetten.

Schilderen onderkant en zijkant van romp tot aan dek kruiser

Label: jachtschilder, schilderen en verven boot, antifouling. Gezocht is een werf waar ik dit kruisertje heen kan brengen en dan weer op kan halen met een geschilderde zwarte bodem en een nieuw geschilderde en geplamuurde zijkant tot aan het dek in mat zwart. De bovenbouw hoeft niet

Antislip overschilderen

Label: jachtschilder, schilderen en verven boot. De antislip zit er nog wel goed op qua weerstand, maar is door vorige eigenaar niet netjes opgebracht. Dus mijns inziens is het kwestie van opnieuw ontvetten en verven.

Schilderwerk romp en opbouw stalen schip

Label: jachtschilder, schilderen, spuiten, verven boot. Romp schilderen vanaf en incl. waterlijn tot aan stootrand. Huid dient hier en daar gerepareerd te worden met 2-componenten plamuur. Materiaal: staal verzinkt. Dek en opbouw schilderen excl. dak stuurhut, weinig plamuurwerk. Rode bies om opstaande wanden schilderen. Materiaal: staal verzinkt

Polyester zeilboot

Label: jachtschilder, schilderen, spuiten, verven boot. 1. buitenkant boot schoonmaken, opnieuw verven (rood) 2. antifouling eerst zo nodig verwijderen en opnieuw aanbrengen. Ik wil graag een behoorlijke kwaliteit (voldoende laagdikte/lagen) en garantie. Absolute topkwaliteit is niet wat ik zoek maar wel gewoon goed.

Motorboot schilderen

Label: jachtschilder, schilderen en verven boot. Wij zoeken iemand die kan helpen met het schilderen van onze stalen moterboot van 9 meter. Aangezien de boot niet de nieuwste meer is moet de prijs inverhouding staan met de waarde van de boot. foto's volgen nog. Graag ontvangen wij een volledige offerte voordat we aan de klus beginnen. U kunt de boot komen bezichtigen.

Schilderen houten valk

Label: jachtschilder, schilderen en verven boot. Mijn houten Valk zit al goed in de antifouling maar de zijkanten moeten nog worden geschuurd en geschilderd. Tevens wat lakwerk aan de binnenzijde.